Ako na ženy?

Ako na ženy? ako-na-zeny.jpgOdpoveď "A načo?" je samozrejme na mieste, najmä ak má dotyčný niekoľko neúspešných "loveckých sezón" za sebou. Vždy však lepšie ako parohy, že? ;) Netreba sa preto vzdávať a hádzať flintu, ako sa hovorí, do žida. On za váš neúspech aj tak nemôže. Môžete vykonávať akúkoľvek činnosť a za každým úspechom či neúspechom, môžte hľadať len jednu jedinú osobu. Áno, samého seba. V poslednej dobe si to prizvukujem čím ďalej tím viac, aby som si to v konečnom dôsledku aj UVEDOMIL. Dalo by sa povedať, že tento článok a slová v ňom obsiahnuté píšem aj sám sebe. Zatiaľ som na polceste, lebo jedno je "uvedomiť si" a druhé je "konať podľa toho". Aby som opäť neodbočil z témy, v tomto článku určite nenájdete žiadne návody ako 100% ženskú uloviť, zbaliť, dostať do postele, etc. Myslím, že ženu ulovíte len vtedy ak vám to ona sama dovolí ;)

Knihy typu "Ako na..." máme dnes plnú ri....ehm plné kníhkupectvá :) Ako na počítač, Ako na dokonalú postavu, Ako na úspešné manželstvo/vzťah/rozvod/rozchod/samovraždu, Ako na zdravší život, Ako na lepšie zárobky s AdSense :) či trilógia: Ako na to, hento, tamto. Knihy úspešných ľudí, ktorí (zaručene) vedia Ako na to a sú natoľko ochotní sa o tom s vami podeliť. Ak to vyzerá že ich zmysel sa práve teraz chystám vyvrátiť a označiť za nepodstatný a že nestoja za kúpu či dokonca prečítanie, tak to len tak vyzerá. Určite je dobré si ich prelistovať. Tak dobre, aj prečítať ;)

Na ženy kuchárskou knihou

Jednou z taktík ako na rande oblbnúť ženu je vraj prírpava dobrého jedla, na to nám v prípade, že o varení nemáme ani šajnu dobre poslúži kuchárska kniha. Kuchárska kniha je tiež z radu kníh "Ako na..." a teda "Ako na prípravu chutného jedla", no svojou podstatou je výnimočná v tom, že obsahuje množstvo spôsobov na prípravu rôznych jedál. Čo tým chcem teda povedať: v žiadnej z kníh "Ako na ženy" nenájdete toľko návodov ako na rôzne typy žien. Preto ak si určitý recept obrazne zoberieme v použití na daný typ ženy o ktorý máme záujem, tak rozdiel v spôsobe prípravy jedla a v spôsobe "prípravy" ženy nebude až tak veľký.
Na začiatok je dobré zistiť aký typ ženy je tá vaša vyvolená, čo je možné zistiť aj bez toho aby ste sa k nej čo i len ozvali. Všimnite si napríklad čo má na sebe oblečené. Je v tom veľký kus logiky. Na marcipánovú bábiku použijeme určite niečo sladké ako medový pohľad, vanilkové oslovenie či štipku škoricových komplimentov. Ostrú ženu môžte očariť dávkami chilli sarkazmu, len to nesmiete prehnať aby ste ju neurazili. Povedal som si, že žiadne priame rady dávať nebudem, nie som na to ten pravý, sám s tým mám problémy :) Zatiaľ však dúfam, že ste pochopili čo som chcel povedať. Ako príklad uvediem osobnú skúsenosť, keď som na jednej dedinskej party oslovil jednu z domácich a zvolil som zlú taktiku keď som na ňu šiel asi moc filozoficky a tak mi na otázku "Čo čakáš od života?" odpovedala "Aby ma zajebalo auto". Ešte že bola úprimmná.

Na ženy knihou "Ako na ženy"

Ešte na chvíľu ostanem pri kuchárskych knihách. Ak si prečítam v kuchárskej knihe recept na prípravu jedla na ktoré mám chuť vždy si ho prispôsobím. Ak mi v jedle niečo chýba - pridám to ak je niečoho veľa - uberiem. Experimentujte, "Není třeba se toho bát" ako kedysi povedal v relácií o varení český zabávač Petr Novotný a pridal k ananásu trochu horčice.
Pri riadení sa radami z kníh "Ako na ženy" je to to isté. Prečítate si ich a kroky ktoré podniknete k loveniu si sami prispôsobíte.

Na ženy spôsobom Mr. Beana

V titulku článku je otáznik, čiže ešte raz na záver podotýkam, že nechcem v tomto článku dávať žiadne rady "Ako na ženy". Je to krátke zamyslenie či úvaha na túto tému a z časti ako to beriem ja a z časti je potrebné určitým spôsobom zvyšovať traffic, že :) (ďakujem za klik). Menej či viac úspešných rád ako na ženy si každý sám vie pekne vygúglovať, ak by som mal niekomu poradiť ako na ne, tak by som len povedal "Buď prirodzený a sám sebou", čiže nič nové. Pekným príkladom toho "Ako sa správať prirodzene" je Rowan Atkinson v svojich skečoch. Napríklad aj v tomto vám názorne predvedie ako sa (ne)správať na rande.

Mr. Bean - What to do and what not to do on a date

Pridaj názor


Potrebujete vytvoriť www stránku (či už ste z mesta Sabinov alebo Svidník + okolie)?
Viac info zdarma...

© 2005 - 2024 res5ekt.com All rights reserved
tvorba web stránok


  Pondelok, 20. Máj 2024  meniny má: Bernard zajtra: Zina